• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: turkusu

Ara: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

  1. Ali kınık yetim türküsü doremi nota

    Başlatan serkanaltintas, 15.Ağustos.2016 18:21
    ali, doremi, kinik, nota, turkusu, yetim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 352
    Son Mesaj : 19.Ağustos.2016 23:56
    yazar Musiki  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SATIYORUM

  2. Şafak Türküsü Saz Solfej Do Re Mi

    Başlatan sammeth1, 11.Ağustos.2016 00:37
    mi, safak, saz, solfej, turkusu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,274
    Son Mesaj : 11.Ağustos.2016 00:37
    yazar sammeth1  son yazılan Mesajı göster
  3. Şafak Türküsü Saz Solfej Do Re Mi

    Başlatan sammeth1, 11.Ağustos.2016 00:36
    mi, safak, saz, solfej, turkusu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 484
    Son Mesaj : 11.Ağustos.2016 00:36
    yazar sammeth1  son yazılan Mesajı göster
  4. Bir Selam Sal Türküsü Notaları Çok Lazım ?

    Başlatan Tunahan25, 09.Ağustos.2016 15:59
    bir, cok, lazim, notalari, sal, selam, turkusu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,406
    Son Mesaj : 15.Ağustos.2016 18:46
    yazar sammeth1  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 842
    Son Mesaj : 26.Temmuz.2016 21:33
    yazar burak104723  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 422
    Son Mesaj : 18.Temmuz.2016 17:15
    yazar burak104723  son yazılan Mesajı göster
  5. Uzun ince bir yoldayım türküsü

    Başlatan Sazge, 08.Haziran.2016 13:48
    bir, ince, turkusu, uzun, yoldayim
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 321
    Son Mesaj : 08.Haziran.2016 19:53
    yazar aydinDr  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    K

  6. telli turnam türküsü

    Başlatan damlamehmet, 26.Mayıs.2016 15:38
    telli, turkusu, turnam
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,671
    Son Mesaj : 28.Mayıs.2016 19:27
    yazar siverekli2163  son yazılan Mesajı göster
  7. Uzakların Türküsü (Do-Re-Mi)

    Başlatan Akmir21, 18.Mayıs.2016 22:17
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 483
    Son Mesaj : 18.Mayıs.2016 22:17
    yazar Akmir21  son yazılan Mesajı göster
  8. Şafak Türküsü Solfej

    Başlatan qwerty12, 17.Mayıs.2016 18:30
    safak, solfej, turkusu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,457
    Son Mesaj : 17.Mayıs.2016 20:06
    yazar aydinDr  son yazılan Mesajı göster
  9. vurgunum hasretine türküsü notası nolurrr:(

    Başlatan tefide, 08.Mayıs.2016 12:06
    hasretine, nolurrr, notasi, turkusu, vurgunum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 401
    Son Mesaj : 08.Mayıs.2016 12:06
    yazar tefide  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    V

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 255
    Son Mesaj : 20.Mart.2016 18:32
    yazar saltuki  son yazılan Mesajı göster
  10. ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ DO-RE-Mİ ŞEKLİNDE

    Başlatan Sazge, 20.Şubat.2016 19:45
    canakkale, doremi, seklinde, turkusu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,057
    Son Mesaj : 23.Şubat.2016 18:41
    yazar Sazge  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    K

  11. FIRAT TÜRKÜSÜ notları istek

    Başlatan OsmanMD, 27.Ocak.2016 11:34
    firat, istek, notlari, turkusu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 411
    Son Mesaj : 27.Ocak.2016 11:35
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  12. elif dedim türküsü notaları bilennn

    Başlatan mahmutank, 08.Ocak.2016 17:19
    bilennn, dedim, elif, notalari, turkusu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2,389
    Son Mesaj : 08.Ocak.2016 19:38
    yazar smokeramazan  son yazılan Mesajı göster
  13. KUBAT-ERTUĞRUL TÜRKÜSÜ

    Başlatan yerkoylu_sazci, 06.Ocak.2016 13:27
    kubatertugrul, turkusu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 563
    Son Mesaj : 10.Mart.2016 16:21
    yazar aydinDr  son yazılan Mesajı göster
  14. Ahmet Kaya Şafak Türküsü Faydalı :)

    Başlatan BeklemeGelmez, 05.Ocak.2016 17:57
    ahmet, faydali, kaya, safak, turkusu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,903
    Son Mesaj : 09.Ocak.2016 13:52
    yazar mow1122  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 689
    Son Mesaj : 06.Ekim.2015 00:15
    yazar mehmet665  son yazılan Mesajı göster
  15. HÜSEYNİK TÜRKÜSÜ SOLFE

    Başlatan st1905, 29.Eylül.2015 14:08
    huseynik, solfe, turkusu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 508
    Son Mesaj : 29.Eylül.2015 14:08
    yazar st1905  son yazılan Mesajı göster
  16. Sünne Türküsü

    Başlatan CyBeRAli, 18.Eylül.2015 14:59
    ekleme, nota, sunne, turkusu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 405
    Son Mesaj : 18.Eylül.2015 14:59
    yazar CyBeRAli  son yazılan Mesajı göster
  17. Grup Yorum-Sevda Türküsü

    Başlatan yasam71, 12.Temmuz.2015 22:14
    grup, turkusu, yorumsevda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2,116
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2015 22:14
    yazar yasam71  son yazılan Mesajı göster
  18. Manastır türküsü

    Başlatan Kastamonulu, 03.Haziran.2015 17:21
    manastir, turkusu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 463
    Son Mesaj : 03.Haziran.2015 17:26
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 1,403
    Son Mesaj : 05.Temmuz.2015 21:46
    yazar newman81  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,322
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2015 22:15
    yazar yasam71  son yazılan Mesajı göster
  19. şafak türküsü do re mi çalınışıyla

    Başlatan lovestorry42, 09.Nisan.2015 08:46
    calinisiyla, mi, safak, turkusu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2,170
    Son Mesaj : 09.Nisan.2015 08:46
    yazar lovestorry42  son yazılan Mesajı göster
Toplam 205 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor