• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: turku

Ara: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 131
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:10
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  1. Zühtü Türküsü

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:06
    bağlama, kısa sap baglama, notaları, saz, saz kursu, turku, zuhtu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 177
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:06
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  2. Eklemedir Koca Konak TRT Kaydı

    Başlatan alicnyilmz, 28.Ekim.2016 09:22
    aydın, bağlama, bemol, buldan, çalım, diyez, eklemedir, kaydi, kaydı, koca, konak, saz, trt, turku
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 173
    Son Mesaj : 28.Ekim.2016 09:22
    yazar alicnyilmz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 241
    Son Mesaj : 05.Eylül.2016 16:53
    yazar tanium57  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 499
    Son Mesaj : 04.Mayıs.2016 13:09
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  3. Aşağıdan Gelen Hanım türkü nota-solfej

    Başlatan sherro, 14.Mart.2016 15:30
    asaidan, gelen, hanim, notasolfej, turku
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 204
    Son Mesaj : 14.Mart.2016 15:34
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  4. MAVİ TÜRKÜ

    Başlatan byutngc, 04.Mart.2016 16:10
    mavi, turku
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 186
    Son Mesaj : 04.Mart.2016 16:10
    yazar byutngc  son yazılan Mesajı göster
  5. türkü öğreten biri varmı

    Başlatan yunusemre0780, 03.Mart.2016 19:10
    biri, oreten, turku, varmi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 413
    Son Mesaj : 15.Haziran.2016 18:51
    yazar NeXuS24  son yazılan Mesajı göster
  6. TÜRKÜ NOTA PAYLAŞIM

    Başlatan ates4402, 22.Şubat.2016 21:39
    nota, paylasim, turku
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,137
    Son Mesaj : 22.Şubat.2016 21:39
    yazar ates4402  son yazılan Mesajı göster
  7. TÜRKÜ NOTA PAYLAŞIM

    Başlatan ates4402, 22.Şubat.2016 21:32
    nota, paylasim, turku
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 260
    Son Mesaj : 22.Şubat.2016 21:32
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  8. türkü notaları

    Başlatan fatih1907, 18.Şubat.2016 23:28
    doremi, nota, notalari, paylas, turku
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 415
    Son Mesaj : 19.Şubat.2016 00:39
    yazar siverekli2163  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  9. Gitme Turnam Vuracaklar Solfej

    Başlatan onurkzn1, 23.Ocak.2016 00:59
    gitme, gonulden, solfej, tele, turku, turnam, vuracaklar
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,279
    Son Mesaj : 23.Ocak.2016 21:09
    yazar aydinDr  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 190
    Son Mesaj : 23.Ocak.2016 00:01
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  10. TÜRKÜ ÖNCESİ SOLO ÖRNEKLERİ

    Başlatan AnilCanil, 11.Ocak.2016 15:19
    oncesi, ornekleri, solo, turku
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 290
    Son Mesaj : 11.Ocak.2016 15:20
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  11. Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım Solfej

    Başlatan onurkzn1, 10.Ocak.2016 13:59
    alarsin, baglama, benim, kısa, nataları, ne, nota, sap, siyahim, solfej, turku, zulfu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,526
    Son Mesaj : 10.Ocak.2016 13:59
    yazar onurkzn1  son yazılan Mesajı göster
  12. Gül Bakışlım - Kısa Sap Bağlama Solfeji

    Başlatan onurkzn1, 09.Ocak.2016 12:56
    bakislim, balama, gul, gül bakışlım nota, kisa, nota, sap, solfeji, turku, Şarkı
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,173
    Son Mesaj : 09.Ocak.2016 14:49
    yazar mow1122  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,277
    Son Mesaj : 08.Ocak.2016 16:42
    yazar onurkzn1  son yazılan Mesajı göster
  13. Zahid Bizi Tan Eyleme

    Başlatan efkarlim, 15.Aralık.2015 14:13
    bizi, eyleme, tan, turku, zahid
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 3,976
    Son Mesaj : 11.Ocak.2016 15:56
    yazar efkarlim  son yazılan Mesajı göster
  14. Aldın aklımı bir bakışta türkü notası istek

    Başlatan keysl, 13.Aralık.2015 11:36
    aklimi, aldin, bakista, bir, istek, notasi, turku
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 554
    Son Mesaj : 01.Ekim.2016 00:14
    yazar Musiki  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 245
    Son Mesaj : 09.Aralık.2015 21:47
    yazar kankam3321  son yazılan Mesajı göster
  15. Türkü onerin

    Başlatan Ismail09, 16.Kasım.2015 20:12
    onerin, turku
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 223
    Son Mesaj : 16.Kasım.2015 20:15
    yazar thedeli12  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    M

  16. Türkü Solfej istek [İçeri]

    Başlatan gokhanksk35, 10.Kasım.2015 12:20
    iceri, istek, solfej, turku
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 607
    Son Mesaj : 18.Kasım.2015 18:22
    yazar mrt123  son yazılan Mesajı göster
  17. türkü notaları

    Başlatan Shartz, 06.Ekim.2015 11:21
    notalari, turku
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 361
    Son Mesaj : 06.Ekim.2015 13:26
    yazar engin5206  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  18. Suzan Suzi Notaları

    Başlatan eozturk, 02.Eylül.2015 01:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 926
    Son Mesaj : 02.Eylül.2015 01:03
    yazar eozturk  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,051
    Son Mesaj : 03.Ağustos.2015 16:02
    yazar zafer123455  son yazılan Mesajı göster
Toplam 229 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor