• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: telli

Ara: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

  1. telli turnam türküsü

    Başlatan damlamehmet, 26.Mayıs.2016 15:38
    telli, turkusu, turnam
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,665
    Son Mesaj : 28.Mayıs.2016 19:27
    yazar siverekli2163  son yazılan Mesajı göster
  2. iki telli akordu

    Başlatan beruzer, 20.Mart.2016 15:19
    akordu, iki, telli
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 769
    Son Mesaj : 22.Mart.2016 14:54
    yazar beruzer  son yazılan Mesajı göster
  3. Telli turnam..Cem hocamdan farklı bir yorum

    Başlatan ereninfo, 12.Şubat.2016 16:30
    bir, farkli, hocamdan, telli, turnamcem, yorum
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 829
    Son Mesaj : 20.Mayıs.2016 23:16
    yazar ereninfo  son yazılan Mesajı göster
  4. Telli turnam saz (bağlama)

    Başlatan serkanali2727, 28.Mayıs.2015 10:07
    2 Sayfa
    1 2
    balama, saz, telli, turnam
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 1,260
    Son Mesaj : 14.Haziran.2015 19:00
    yazar serkanali2727  son yazılan Mesajı göster
  5. 3 telli oyma kopuz (videolu)

    Başlatan ahmety, 23.Şubat.2015 19:06
    kopuz, oyma, telli, videolu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 411
    Son Mesaj : 23.Şubat.2015 19:06
    yazar ahmety  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SATIYORUM

  6. Yeşil Başlı Telli Turnam

    Başlatan erdicann, 06.Ocak.2015 01:27
    basli, telli, turnam, yesil
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,740
    Son Mesaj : 06.Ocak.2015 01:27
    yazar erdicann  son yazılan Mesajı göster
  7. Telli turnam nota

    Başlatan turanto, 22.Ekim.2014 15:42
    nota, telli, turnam
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1,446
    Son Mesaj : 24.Ekim.2014 12:25
    yazar admin  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    T

  8. ÇİFTE TELLİ RİTİM

    Başlatan edwanturo, 19.Ekim.2014 00:12
    cifte, ritim, telli
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 530
    Son Mesaj : 25.Ekim.2014 13:53
    yazar edwanturo  son yazılan Mesajı göster
  9. (ACİL) ASAGİDAN GELENDE TELLİ DURNALAR

    Başlatan uzyr33, 12.Ağustos.2014 10:52
    acÄ°l, acil, asagÄ°dan, asagidan, durnalar, gelende, tellä°, telli
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 504
    Son Mesaj : 12.Ağustos.2014 10:52
    yazar uzyr33  son yazılan Mesajı göster
  10. Kanatli Kapinin Telli Sunasi

    Başlatan Muscal, 21.Temmuz.2014 17:22
    kanatli, kapinin, sunasi, telli
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 461
    Son Mesaj : 21.Temmuz.2014 17:22
    yazar Muscal  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    K

  11. uc telli turnam notasi

    Başlatan grover70, 10.Mayıs.2014 14:18
    notasi, telli, turnam, uc
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,480
    Son Mesaj : 18.Mayıs.2014 14:28
    yazar OsmanNaci  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  12. Telli turnam - Yare söyleme

    Başlatan AltinTezene, 21.Nisan.2014 23:51
    2 Sayfa
    1 2
    soyleme, telli, turnam, yarê
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 2,086
    Son Mesaj : 29.Nisan.2014 17:59
    yazar AltinTezene  son yazılan Mesajı göster
  13. La Bella Saz Teli sizce nasil ?

    Başlatan Cihan16, 29.Kasım.2013 22:49
    2 Sayfa
    1 2
    bella, la, nasil, saz, sizce, teli, telli
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 2,494
    Son Mesaj : 12.Nisan.2014 21:54
    yazar siverekli2163  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  14. TELLİ TURNAM Yardım!

    Başlatan okur69, 18.Eylül.2013 21:37
    telli, turnam, yardim
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,142
    Son Mesaj : 18.Eylül.2013 21:40
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  15. Telli Turnamdan ufak bir bölüm için soru

    Başlatan zafercincil, 27.Ağustos.2013 12:20
    bir, bolum, icin, soru, telli, turnamdan, ufak
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 645
    Son Mesaj : 24.Ekim.2013 14:27
    yazar tanium  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 759
    Son Mesaj : 02.Haziran.2013 21:25
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  16. elimizde telli kuran

    Başlatan cimbom89, 16.Nisan.2013 19:48
    elimizde, kuran, telli
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 602
    Son Mesaj : 16.Nisan.2013 19:49
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  17. Yeşil Başlı Telli Turnam

    Başlatan Kelam İntizamı, 27.Şubat.2013 19:26
    basli, telli, turnam, yesil
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,164
    Son Mesaj : 27.Şubat.2013 19:53
    yazar Kelam İntizamı  son yazılan Mesajı göster
  18. telli turnam

    Başlatan ufuklar007, 29.Kasım.2012 14:34
    telli, turnam
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 7,539
    Son Mesaj : 14.Nisan.2014 12:15
    yazar kadri164  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 3,350
    Son Mesaj : 25.Kasım.2012 13:59
    yazar ultisonic  son yazılan Mesajı göster
  19. uzun sap parmak geliştirme telli turnam

    Başlatan egg58, 31.Ekim.2012 13:08
    gelistirme, parmak, sap, telli, turnam, uzun
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,560
    Son Mesaj : 14.Kasım.2012 13:36
    yazar oldschool  son yazılan Mesajı göster
  20. Telli Kılıç ''sen sivas'ı seyret'' yeni klip 2012

    Başlatan admin, 31.Ağustos.2012 18:39
    2012, kilic, klip, sen, seyret, sivasi, telli, yeni
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,087
    Son Mesaj : 31.Ağustos.2012 18:39
    yazar admin  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Video"lar

  21. TELLİ TURNAM

    Başlatan ayata70, 14.Ağustos.2012 20:21
    telli, turnam
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 664
    Son Mesaj : 14.Ağustos.2012 20:25
    yazar ayata70  son yazılan Mesajı göster
  22. 3 TELLİ BAĞLAMA USTALARI

    Başlatan hellboy48, 07.Ağustos.2012 15:12
    baglama, telli, ustalari
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,117
    Son Mesaj : 07.Ağustos.2012 22:46
    yazar eskilerdenacemi  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  23. Telli Turnam

    Başlatan theguro, 12.Temmuz.2012 21:43
    telli, turnam
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 4,124
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2012 23:37
    yazar 66Bağlama66  son yazılan Mesajı göster
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor