• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: seni

Ara: Arama işlemi Toplam 0.07 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 204
    Son Mesaj : 16.Ekim.2016 20:33
    yazar smokeramazan  son yazılan Mesajı göster
  1. Oğuz boran Seni çok seviyorum Solfejjjjj

    Başlatan acaypp, 15.Ekim.2016 23:40
    boran, cok, ouz, seni, seviyorum, solfejjjjj
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 115
    Son Mesaj : 15.Ekim.2016 23:50
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  2. Vücuduma Seni Yazdım

    Başlatan asder3458, 29.Eylül.2016 21:31
    seni, vucuduma, yazdim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 116
    Son Mesaj : 29.Eylül.2016 21:31
    yazar asder3458  son yazılan Mesajı göster
  3. Bengü - Gelen seni soruyor

    Başlatan emmmm1, 22.Mayıs.2016 00:57
    bengu, gelen, seni, soruyor
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 222
    Son Mesaj : 22.Mayıs.2016 01:00
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  4. # vay seni vay vay oyun havasi solfej

    Başlatan cel2309, 13.Nisan.2016 16:47
    havasi, oyun, seni, solfej, vay
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 622
    Son Mesaj : 13.Nisan.2016 16:47
    yazar cel2309  son yazılan Mesajı göster
  5. GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM NOTALARI

    Başlatan Alphin, 05.Nisan.2016 18:28
    asksiz, birakmam, gulu, notalari, seni, susuz
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,879
    Son Mesaj : 07.Nisan.2016 16:36
    yazar Alphin  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 306
    Son Mesaj : 26.Mart.2016 09:10
    yazar pratik saz  son yazılan Mesajı göster
  6. GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM

    Başlatan Alphin, 25.Mart.2016 17:55
    2 Sayfa
    1 2
    asksiz, birakmam, gulu, seni, susuz
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 2,681
    Son Mesaj : 08.Mayıs.2016 18:35
    yazar rikopaca  son yazılan Mesajı göster
  7. Rüzgarmı attı seni basit gösterimi

    Başlatan OguzhanSepetci, 23.Şubat.2016 16:29
    atti, basit, gosterimi, ruzgarmi, seni
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 371
    Son Mesaj : 14.Nisan.2016 21:58
    yazar grkn5506  son yazılan Mesajı göster
  8. Güzel Seni Çok Özledim

    Başlatan celal19, 25.Ocak.2016 14:37
    cok, guzel, ozledim, seni
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 863
    Son Mesaj : 08.Mayıs.2016 19:32
    yazar rikopaca  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 468
    Son Mesaj : 30.Aralık.2015 07:28
    yazar edwanturo  son yazılan Mesajı göster
  9. Dağlar Seni Delik Delik Ederim Solfej İstek

    Başlatan muhammetoflu, 04.Eylül.2015 22:50
    dalar, delik, ederim, istek, seni, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 387
    Son Mesaj : 04.Eylül.2015 22:50
    yazar muhammetoflu  son yazılan Mesajı göster
  10. Ahmet Kaya - Unutamam seni

    Başlatan anilsacinti, 23.Ağustos.2015 03:01
    ahmet, kaya, seni, unutamam
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1,216
    Son Mesaj : 23.Ağustos.2015 19:14
    yazar rewolwer  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 810
    Son Mesaj : 13.Ağustos.2015 01:33
    yazar mustafayesildal  son yazılan Mesajı göster
  11. Ben Seni kesemem Kara Sakalım

    Başlatan chees007, 27.Temmuz.2015 14:45
    ben, kara, kesemem, sakalim, seni
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 597
    Son Mesaj : 27.Temmuz.2015 14:45
    yazar chees007  son yazılan Mesajı göster
  12. Seni Zilli Dilek Nota İstek

    Başlatan EypCnn, 16.Haziran.2015 10:42
    dilek, istek, nota, seni, zilli
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 509
    Son Mesaj : 17.Haziran.2015 13:40
    yazar EypCnn  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  13. susarak özlüyorum seni notasini bilen

    Başlatan feryat62, 11.Mayıs.2015 21:19
    bilen, notasini, ozluyorum, seni, susarak
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 4,701
    Son Mesaj : 24.Şubat.2016 16:36
    yazar Evdale Zeynike  son yazılan Mesajı göster
  14. Sen Sivas'ı Seyret Yar Bende Seni HD

    Başlatan yesiltivi, 12.Nisan.2015 14:28
    bende, hd, sen, seni, seyret, sivasi, yar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 322
    Son Mesaj : 12.Nisan.2015 14:28
    yazar yesiltivi  son yazılan Mesajı göster
  15. Sen Sivas'ı Seyret Yar Bende Seni

    Başlatan yesiltivi, 12.Nisan.2015 14:27
    bende, sen, seni, seyret, sivasi, yar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 345
    Son Mesaj : 12.Nisan.2015 14:27
    yazar yesiltivi  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Video"lar

  16. Sen Sivas'ı Seyret Yar Bende Seni

    Başlatan yesiltivi, 12.Nisan.2015 14:11
    bende, sen, seni, seyret, sivasi, yar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2,191
    Son Mesaj : 12.Nisan.2015 14:11
    yazar yesiltivi  son yazılan Mesajı göster
  17. Engin Nursani - Seni Benden Esirgeme

    Başlatan suleyman42, 30.Mart.2015 23:38
    benden, engin, esirgeme, nursani, seni
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 770
    Son Mesaj : 30.Mart.2015 23:40
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  18. Ölüm seni arar oldum nerdesin

    Başlatan alyon, 27.Mart.2015 00:30
    arar, nerdesin, oldum, olum, seni
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4,040
    Son Mesaj : 27.Mart.2015 00:30
    yazar alyon  son yazılan Mesajı göster
  19. Yıldız Tilbe Aramam Seni

    Başlatan BKD, 21.Mart.2015 14:43
    aramam, seni, tilbe, yildiz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,505
    Son Mesaj : 21.Mart.2015 14:43
    yazar BKD  son yazılan Mesajı göster
  20. bu türkünün solfeji Aramam seni....

    Başlatan yerkoylu_sazci, 09.Mart.2015 14:24
    aramam, bu, seni, solfeji, turkunun
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 610
    Son Mesaj : 09.Mart.2015 14:35
    yazar yerkoylu_sazci  son yazılan Mesajı göster
  21. bir seni özledim bir de memleketime

    Başlatan medin, 02.Mart.2015 05:20
    bir, de, memleketime, ozledim, seni
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 773
    Son Mesaj : 02.Mart.2015 05:20
    yazar medin  son yazılan Mesajı göster
Toplam 182 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor