• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: saz

Ara: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 131
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:10
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  1. Sarı Gelin Kısa Sap Bağlama

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:08
    bağlama, kısa sap baglama, notaları, sarı gelin, saz, saz kursu, solfej
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 370
    Son Mesaj : 27.Aralık.2016 00:31
    Son yazan admin  son yazılan Mesajı göster
  2. Bana Medet kısa sap bağlama

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:07
    bana medet nota, bağlama, kısa sap baglama, notaları, saz, saz kursu, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 141
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:07
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  3. Zühtü Türküsü

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:06
    bağlama, kısa sap baglama, notaları, saz, saz kursu, turku, zuhtu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 177
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:06
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  4. Üflediler Söndüm Kısa sap bağlama

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:03
    bağlama, nota, saz, saz kursu, üflediler söndüm
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 137
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:03
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 391
    Son Mesaj : 28.Ekim.2016 14:10
    yazar GumrahGursoy  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SATIYORUM

  5. Eklemedir Koca Konak TRT Kaydı

    Başlatan alicnyilmz, 28.Ekim.2016 09:22
    aydın, bağlama, bemol, buldan, çalım, diyez, eklemedir, kaydi, kaydı, koca, konak, saz, trt, turku
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 170
    Son Mesaj : 28.Ekim.2016 09:22
    yazar alicnyilmz  son yazılan Mesajı göster
  6. SAZ ALCAM ACİL YARDIM !!!

    Başlatan FatihKnbr, 11.Ekim.2016 16:38
    acil, alcam, saz, yardim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 151
    Son Mesaj : 12.Ekim.2016 12:09
    yazar FatihKnbr  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 275
    Son Mesaj : 24.Ekim.2016 10:55
    yazar GumrahGursoy  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SATIYORUM

  7. Yeni Divan Saz Alcam yardım !!!

    Başlatan FatihKnbr, 08.Ekim.2016 12:27
    alcam, divan, saz, yardim, yeni
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 136
    Son Mesaj : 08.Ekim.2016 12:29
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  8. Saz bir türlü güzelce calamıyorum

    Başlatan baris1905385, 17.Eylül.2016 19:05
    bir, calamiyorum, guzelce, saz, turlu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 166
    Son Mesaj : 17.Eylül.2016 19:20
    yazar baris1905385  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  9. Saz teli mm farklılık

    Başlatan 63msd63, 14.Eylül.2016 06:02
    farklilik, mm, saz, teli
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 134
    Son Mesaj : 14.Eylül.2016 06:02
    yazar 63msd63  son yazılan Mesajı göster
  10. Şu Yalan Dünyaya Geldim Giderim Solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:26
    baglama, doremi, dunyaya, geldim, giderim, nota, saz, solfej, su, su yalan dünyaya, yalan
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 737
    Son Mesaj : 03.Ekim.2016 16:46
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  11. Ben Yoruldum Hayat kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:24
    baglama, balama, ben, ben yoruldum hayat, doremi, hayat, kisa, kısasap, nota, sap, saz, solfej, yoruldum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,217
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:24
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  12. Zahid Bizi Tan Eyleme kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:22
    baglama, balama, bizi, doremi, eyleme, kisa, kısasap, nota, sap, saz, solfej, tan, zahid, zahid bizi tan eyleme
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 534
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:22
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  13. Neredesin Sen kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:21
    baglama, balama, doremi, kisa, kısasap, neredesin, neredesin sen, neşet ertaş, nota, sap, saz, sen, solfej
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,001
    Son Mesaj : 21.Aralık.2016 12:34
    Son yazan ibo656  son yazılan Mesajı göster
  14. Derdim Çoktur Hangisine Yanayım solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:20
    baglama, coktur, derdim, derdim çoktur, doremi, hangisine, kısasap, nota, saz, solfej, yanayim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 477
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:20
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 446
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:18
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 486
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:17
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  15. Yeni Cami Avlusunda Ezan Sesi Var Solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:15
    avlusunda, cami, doremi, ezan, kısa sap, nota, saz, sesi, solfej, var, yeni, yeni cami avlusunda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 314
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:15
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  16. Sabahın Seherinde Kısa Sap Bağlama Solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:14
    baglama, balama, bağlama, doremi, kisa, nota, ötüyor kuşlar, sabahin, sabahın seherinde, sap, saz, seherinde, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 259
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:14
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 190
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:12
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 256
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:10
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  17. Ay Yüzlüm kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:08
    ay, ay yüzlüm, balama, bağlama, do re mi, kisa, nota, sap, saz, solfej, yuzlum
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 628
    Son Mesaj : 29.Eylül.2016 21:26
    yazar asder3458  son yazılan Mesajı göster
  18. Çeke Çeke kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:06
    balama, bağlama, ceke, çeke çeke, do re mi, kisa, nota, sap, saz, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 418
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:06
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
Toplam 612 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor