• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: sana

Ara: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

  1. GECEYİ SANA YAZDIM SOLFEJ DO RE Mİ

    Başlatan Alphin, 28.Ağustos.2016 18:17
    geceyi, mi, sana, solfej, yazdim
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,247
    Son Mesaj : 03.Ekim.2016 22:50
    yazar kursat210  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 255
    Son Mesaj : 15.Ağustos.2016 12:03
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  2. MUHAMMED MUSTAFA SANA SIĞINDIM SOLFEJ

    Başlatan telli kuran, 01.Ağustos.2016 18:54
    muhammed, mustafa, sana, sigindim, solfej
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 197
    Son Mesaj : 01.Ağustos.2016 19:23
    yazar aliuygar60  son yazılan Mesajı göster
  3. Ayaş Ağlıyor Sana (VİDEO)

    Başlatan husokoc6, 25.Haziran.2016 12:44
    aliyor, ayas, sana, video
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 208
    Son Mesaj : 25.Haziran.2016 21:00
    yazar aydinDr  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 6,138
    Son Mesaj : 24.Temmuz.2016 14:28
    yazar Sametcnr  son yazılan Mesajı göster
  4. Ey sevdiğim sana şikayetim var

    Başlatan emtorun, 24.Nisan.2016 22:43
    ey, sana, sevdiim, sikayetim, var
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 698
    Son Mesaj : 24.Nisan.2016 22:43
    yazar emtorun  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 228
    Son Mesaj : 13.Nisan.2016 19:16
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  5. Ben sana yandım zühtü (uzun sap) istek

    Başlatan enisbaba, 16.Ocak.2016 21:37
    ben, istek, sana, sap, uzun, yandim, zuhtu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 428
    Son Mesaj : 16.Ocak.2016 21:38
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 646
    Son Mesaj : 07.Ocak.2016 00:00
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,457
    Son Mesaj : 14.Kasım.2015 10:14
    yazar siverekli2163  son yazılan Mesajı göster
  6. yar diye sana geldim

    Başlatan tilki29, 20.Ağustos.2015 17:49
    diye, geldim, sana, yar
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 390
    Son Mesaj : 20.Ağustos.2015 18:03
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 601
    Son Mesaj : 23.Mayıs.2015 11:59
    yazar Schopenhauer  son yazılan Mesajı göster
  7. Ömrüm Sana Doyamadım

    Başlatan candas19, 06.Mayıs.2015 00:35
    doyamadim, omrum, sana
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 394
    Son Mesaj : 06.Mayıs.2015 00:36
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  8. ayhan aşan ben sana yandım do re mi İSTEK

    Başlatan rebell, 12.Mart.2015 21:14
    asan, ayhan, ben, istek, mi, sana, yandim
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 552
    Son Mesaj : 12.Mart.2015 21:15
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  9. Sana Bir Şey Olmasın İSTEK

    Başlatan enesefes, 21.Şubat.2015 12:42
    bir, istek, olmasin, sana, sey
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 332
    Son Mesaj : 01.Mart.2015 00:10
    yazar enesefes  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  10. ANKARA SANA DAR GELİR KARAOKE

    Başlatan edwanturo, 15.Ocak.2015 21:52
    ankara, dar, gelir, karaoke, sana
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 336
    Son Mesaj : 15.Ocak.2015 21:52
    yazar edwanturo  son yazılan Mesajı göster
  11. Kızım sana ipek mendil alayım

    Başlatan egg58, 21.Kasım.2014 00:05
    alayim, ipek, kiz, kizim, mendil, sana
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 299
    Son Mesaj : 21.Kasım.2014 11:06
    yazar egg58  son yazılan Mesajı göster
  12. merhaba abi sana birsorum olcak

    Başlatan ramazannadan10, 29.Ekim.2014 18:03
    abi, birsorum, merhaba, olcak, sana
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 544
    Son Mesaj : 31.Ekim.2014 22:26
    yazar smokeramazan  son yazılan Mesajı göster
  13. Gönül Sana Nasihatim

    Başlatan ferhat46, 31.Temmuz.2014 19:06
    gönül, nasihatim, sana
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 374
    Son Mesaj : 31.Temmuz.2014 19:06
    yazar ferhat46  son yazılan Mesajı göster
  14. Demedimmi gönül sana

    Başlatan gunsayunal, 18.Temmuz.2014 12:09
    demedimmi, gönül, sana
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,411
    Son Mesaj : 26.Ağustos.2014 21:14
    yazar kanaryam  son yazılan Mesajı göster
  15. Ah Le Yar Yar ( Sana Olan hislerimi)

    Başlatan gunsayunal, 18.Temmuz.2014 12:08
    ah, hislerimi, le, olan, sana, yar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,371
    Son Mesaj : 18.Temmuz.2014 12:08
    yazar gunsayunal  son yazılan Mesajı göster
  16. # AL YARİM BU DA SANA #

    Başlatan brkcnycl, 31.Mayıs.2014 23:53
    2 Sayfa
    1 2
    al, bu, da, sana, yarim
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 12,569
    Son Mesaj : 22.Ekim.2015 09:16
    yazar osman1907  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1,382
    Son Mesaj : 05.Mayıs.2014 19:18
    yazar Tanlmslzlm  son yazılan Mesajı göster
  17. Sana gel mi dedim istek

    Başlatan Cryasis, 16.Mart.2014 16:05
    dedim, gel, istek, mi, sana
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 709
    Son Mesaj : 17.Mayıs.2014 21:56
    yazar Cryasis  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  18. ey sevdiğim sana şikayetim var istek

    Başlatan siverekli2163, 30.Ocak.2014 16:42
    ey, istek, sana, sevdiim, sikayetim, var
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1,378
    Son Mesaj : 30.Ocak.2014 22:50
    yazar siverekli2163  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

Toplam 121 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor