• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: nota

Ara: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

  1. Hozan Beşir Amara notası bulamıyorum

    Başlatan elifdodurga, 30.Aralık.2016 17:30
    amara, hozan beşir, kurtce, kürtçe nota, kurtceturkce, kısa sap, nota, nota istek
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 166
    Son Mesaj : 30.Aralık.2016 17:30
    Son yazan elifdodurga  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 254
    Son Mesaj : 28.Aralık.2016 22:03
    Son yazan Sazteli68  son yazılan Mesajı göster
  2. Üflediler Söndüm Kısa sap bağlama

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:03
    bağlama, nota, saz, saz kursu, üflediler söndüm
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 137
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:03
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  3. arap şükrü- sigarayı bıraktım nota

    Başlatan korkmazahmet, 05.Kasım.2016 21:51
    arap, biraktim, nota, sigarayi, sukru
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 302
    Son Mesaj : 07.Kasım.2016 19:30
    yazar kajmera  son yazılan Mesajı göster
  4. Nota İstek : Engin Nurşani Gizli Gizli

    Başlatan Fatihgoktas58, 05.Kasım.2016 19:46
    engin, gizli, istek, nota, nursani
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 160
    Son Mesaj : 05.Kasım.2016 19:47
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 233
    Son Mesaj : 01.Ocak.2017 21:01
    Son yazan kursat210  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 968
    Son Mesaj : 30.Aralık.2016 19:37
    Son yazan KayaKorhan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 183
    Son Mesaj : 12.Ekim.2016 19:30
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 141
    Son Mesaj : 02.Ekim.2016 23:39
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  5. Arıx do re mi nota

    Başlatan erodemo, 01.Ekim.2016 12:53
    arix, mi, nota
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 558
    Son Mesaj : 01.Ekim.2016 12:53
    yazar erodemo  son yazılan Mesajı göster
  6. Arıx do re mi nota

    Başlatan erodemo, 01.Ekim.2016 12:52
    arix, mi, nota
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,029
    Son Mesaj : 05.Kasım.2016 14:04
    yazar erodemo  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 210
    Son Mesaj : 27.Eylül.2016 17:34
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 147
    Son Mesaj : 23.Eylül.2016 10:37
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  7. Grup Göktürkler- Asena Nota

    Başlatan bhdrmrcn, 19.Eylül.2016 13:14
    asena, gokturkler, grup, nota
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 204
    Son Mesaj : 25.Eylül.2016 23:00
    yazar Musiki  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 162
    Son Mesaj : 24.Eylül.2016 13:41
    yazar serkanaltintas  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  8. Şu Yalan Dünyaya Geldim Giderim Solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:26
    baglama, doremi, dunyaya, geldim, giderim, nota, saz, solfej, su, su yalan dünyaya, yalan
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 738
    Son Mesaj : 03.Ekim.2016 16:46
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  9. Ben Yoruldum Hayat kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:24
    baglama, balama, ben, ben yoruldum hayat, doremi, hayat, kisa, kısasap, nota, sap, saz, solfej, yoruldum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,219
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:24
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  10. Zahid Bizi Tan Eyleme kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:22
    baglama, balama, bizi, doremi, eyleme, kisa, kısasap, nota, sap, saz, solfej, tan, zahid, zahid bizi tan eyleme
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 534
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:22
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  11. Neredesin Sen kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:21
    baglama, balama, doremi, kisa, kısasap, neredesin, neredesin sen, neşet ertaş, nota, sap, saz, sen, solfej
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,003
    Son Mesaj : 21.Aralık.2016 12:34
    Son yazan ibo656  son yazılan Mesajı göster
  12. Derdim Çoktur Hangisine Yanayım solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:20
    baglama, coktur, derdim, derdim çoktur, doremi, hangisine, kısasap, nota, saz, solfej, yanayim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 477
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:20
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 446
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:18
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 487
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:17
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  13. Yeni Cami Avlusunda Ezan Sesi Var Solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:15
    avlusunda, cami, doremi, ezan, kısa sap, nota, saz, sesi, solfej, var, yeni, yeni cami avlusunda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 315
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:15
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  14. Sabahın Seherinde Kısa Sap Bağlama Solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:14
    baglama, balama, bağlama, doremi, kisa, nota, ötüyor kuşlar, sabahin, sabahın seherinde, sap, saz, seherinde, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 261
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:14
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 190
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:12
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
Toplam 1865 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor