• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: nasil

Ara: Arama işlemi Toplam 0.04 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 287
    Son Mesaj : 26.Ekim.2016 12:19
    yazar efoo09  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 456
    Son Mesaj : 25.Ekim.2016 22:12
    yazar oldschool  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 253
    Son Mesaj : 04.Ekim.2016 12:11
    yazar rewolwer  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  1. Bozlak nasıl çalınır?

    Başlatan Romulus, 24.Haziran.2016 13:31
    bozlak, calinir, nasil
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 427
    Son Mesaj : 24.Haziran.2016 15:08
    yazar DevilKing  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  2. Intizar - Nasil Dayanirsin

    Başlatan emmmm1, 22.Mayıs.2016 00:37
    dayanirsin, intizar, nasil
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 560
    Son Mesaj : 22.Mayıs.2016 00:37
    yazar emmmm1  son yazılan Mesajı göster
  3. Yeni Divan Bağlamam Sizce Nasıl?

    Başlatan mceren026, 09.Nisan.2016 17:29
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 839
    Son Mesaj : 19.Nisan.2016 15:49
    yazar saz1999  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  4. ustalarım sizce nasıl bir saz

    Başlatan Dadash25, 27.Şubat.2016 18:38
    bir, nasil, saz, sizce, ustalarim
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 485
    Son Mesaj : 28.Şubat.2016 14:01
    yazar GumrahGursoy  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Resimler

  5. Bağlama Hangi Ağaç? Nasıl Anlaşılır

    Başlatan Zelalin Emresi, 20.Şubat.2016 00:19
    aac, anlasilir, balama, hangi, nasil
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 641
    Son Mesaj : 10.Mart.2016 21:51
    yazar jakar  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 270
    Son Mesaj : 06.Şubat.2016 15:30
    yazar dogukan99  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  6. Nasıl devam etmeliyim?

    Başlatan sedatgoc, 27.Ocak.2016 16:26
    3 Sayfa
    1 2 3
    devam, etmeliyim, nasil
    • Cevap: 25
    • Görüntüleme: 904
    Son Mesaj : 28.Ocak.2016 22:44
    yazar turanto  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  7. Arkadaki ritmi nasıl çalabilirim ?

    Başlatan ataberkata, 01.Ocak.2016 12:38
    arkadaki, calabilirim, nasil, ritmi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 320
    Son Mesaj : 01.Ocak.2016 12:41
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  8. MİSKET DÜZENİ NASIL YAPILIR

    Başlatan umut2020, 31.Aralık.2015 16:48
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1,132
    Son Mesaj : 06.Ocak.2016 21:32
    yazar umut2020  son yazılan Mesajı göster
  9. Bağlamayı nasıl ağlatabilirim??

    Başlatan burak0122, 31.Aralık.2015 16:39
    alatabilirim, balamayi, nasil
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 398
    Son Mesaj : 01.Ocak.2016 23:48
    yazar aliararat  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 353
    Son Mesaj : 03.Aralık.2015 02:00
    yazar BozLak84  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  10. Ustalarım Nasıl Çalıyorum ...

    Başlatan EypCnn, 18.Ekim.2015 14:13
    caliyorum, nasil, ustalarim
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 594
    Son Mesaj : 21.Ekim.2015 16:46
    yazar mow1122  son yazılan Mesajı göster
  11. güzel bu nasıl sevdaymış notaları buyrun

    Başlatan unalkan44, 04.Ekim.2015 20:28
    bu, buyrun, guzel, nasil, notalari, sevdaymis
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,038
    Son Mesaj : 04.Ekim.2015 20:28
    yazar unalkan44  son yazılan Mesajı göster
  12. Yeni bağlamam nasıl

    Başlatan DOMBlRA, 26.Ağustos.2015 19:50
    2 Sayfa
    1 2
    balamam, nasil, yeni
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 834
    Son Mesaj : 17.Eylül.2015 18:03
    yazar DOMBlRA  son yazılan Mesajı göster
  13. Mikado Amfiler nasıl?

    Başlatan siverekli2163, 23.Ağustos.2015 13:04
    amfiler, mikado, nasil
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 470
    Son Mesaj : 25.Ekim.2015 18:37
    yazar siverekli2163  son yazılan Mesajı göster
  14. metronom ile nasıl çalışılır?

    Başlatan max7, 21.Ağustos.2015 21:14
    calisilir, ile, metronom, nasil
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 526
    Son Mesaj : 22.Ağustos.2015 16:53
    yazar max7  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  15. Yazılar Nasıl ÇIKar

    Başlatan EypCnn, 12.Ağustos.2015 13:30
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 321
    Son Mesaj : 12.Ağustos.2015 16:23
    yazar biostar1  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  16. Bu baglama nasıl

    Başlatan cenqo7535, 11.Ağustos.2015 20:59
    baglama, bu, nasil
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 540
    Son Mesaj : 13.Ağustos.2015 12:58
    yazar cenqo7535  son yazılan Mesajı göster
  17. Nasıl ilerletebilirim ?

    Başlatan Caglar19, 05.Ağustos.2015 15:44
    ilerletebilirim, nasil
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 363
    Son Mesaj : 08.Ağustos.2015 08:18
    yazar Caglar19  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  18. Bağlamada Kendimizi nasıl geliştirebiliriz

    Başlatan mmtilla, 03.Ağustos.2015 13:35
    balamada, gelistirebiliriz, kendimizi, nasil
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 686
    Son Mesaj : 04.Ağustos.2015 20:46
    yazar atahanuzun74  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  19. şöyle bisey yaptım nasıl olmuş ?

    Başlatan burak0122, 13.Temmuz.2015 22:22
    bisey, nasil, olmus, soyle, yaptim
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 411
    Son Mesaj : 17.Temmuz.2015 06:36
    yazar burak0122  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  20. bağlama nasıl muhafaza edilmeli?

    Başlatan max7, 25.Haziran.2015 22:26
    balama, edilir, edilmeli, muhafaza, nasil
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 987
    Son Mesaj : 27.Ocak.2016 20:14
    yazar tanium57  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

Toplam 286 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor