• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: mi

Ara: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 396
    Son Mesaj : 01.Ocak.2017 20:01
    Son yazan kursat210  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  1. Üç yıldır yanlış parmak mı basıyorum?

    Başlatan tellibaba, 31.Ekim.2016 21:21
    basiyorum, mi, parmak, uc, yanlis, yildir
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 367
    Son Mesaj : 02.Kasım.2016 20:33
    yazar tellibaba  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  2. Sakarya'da Bağlama ile uğraşan var mı?

    Başlatan mmtilla, 31.Ekim.2016 14:29
    balama, ile, mi, sakaryada, urasan, var
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 255
    Son Mesaj : 03.Kasım.2016 07:19
    yazar mmtilla  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 269
    Son Mesaj : 22.Ekim.2016 21:06
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 332
    Son Mesaj : 21.Ekim.2016 15:18
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 400
    Son Mesaj : 20.Ekim.2016 01:26
    yazar 06fikret06  son yazılan Mesajı göster
  3. Karagozlum olesim var do-re mi

    Başlatan Mistik94, 06.Ekim.2016 13:25
    dore, karagozlum, mi, olesim, var
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2,072
    Son Mesaj : 06.Ekim.2016 13:26
    yazar Mistik94  son yazılan Mesajı göster
  4. Arıx do re mi nota

    Başlatan erodemo, 01.Ekim.2016 11:53
    arix, mi, nota
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 754
    Son Mesaj : 01.Ekim.2016 11:53
    yazar erodemo  son yazılan Mesajı göster
  5. Arıx do re mi nota

    Başlatan erodemo, 01.Ekim.2016 11:52
    arix, mi, nota
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,871
    Son Mesaj : 05.Kasım.2016 13:04
    yazar erodemo  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 223
    Son Mesaj : 16.Eylül.2016 15:33
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  6. wa disa bu şew (koma mizgin) Do Re Mi solfej

    Başlatan merdin, 14.Eylül.2016 02:44
    bu, disa, koma, mi, mizgin, sew, solfej, wa
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 518
    Son Mesaj : 14.Eylül.2016 02:44
    yazar merdin  son yazılan Mesajı göster
  7. Ben mi istedim ben mi istedim

    Başlatan korkmazahmet, 10.Eylül.2016 10:46
    ben, istedim, mi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 233
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 10:47
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  8. Çiçek Abbas müziği do re mi

    Başlatan erodemo, 29.Ağustos.2016 12:02
    abbas, cicek, mi, muzii
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,036
    Son Mesaj : 29.Ağustos.2016 12:02
    yazar erodemo  son yazılan Mesajı göster
  9. GECEYİ SANA YAZDIM SOLFEJ DO RE Mİ

    Başlatan Alphin, 28.Ağustos.2016 17:17
    geceyi, mi, sana, solfej, yazdim
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,550
    Son Mesaj : 03.Ekim.2016 21:50
    yazar kursat210  son yazılan Mesajı göster
  10. Bundan iyi çalabilen var mı acaba?

    Başlatan mmtilla, 23.Ağustos.2016 12:14
    acaba, bundan, calabilen, iyi, mi, var
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 461
    Son Mesaj : 28.Ağustos.2016 20:15
    yazar ferhat_ozel  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  11. Zülüf Dökülmüş Yüze Solfej Do Re Mi

    Başlatan sammeth1, 15.Ağustos.2016 17:44
    dokulmus, mi, solfej, yuze, zuluf
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,245
    Son Mesaj : 15.Ağustos.2016 18:35
    yazar sammeth1  son yazılan Mesajı göster
  12. Anladın mı? - Neyzen Tevfik

    Başlatan Berenn, 15.Ağustos.2016 11:55
    anladin, mi, neyzen, tevfik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 408
    Son Mesaj : 15.Ağustos.2016 11:55
    yazar Berenn  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SIIRLER

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 148
    Son Mesaj : 14.Ağustos.2016 20:20
    yazar enesbolucekk  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  13. Şafak Türküsü Saz Solfej Do Re Mi

    Başlatan sammeth1, 11.Ağustos.2016 00:37
    mi, safak, saz, solfej, turkusu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,273
    Son Mesaj : 11.Ağustos.2016 00:37
    yazar sammeth1  son yazılan Mesajı göster
  14. Şafak Türküsü Saz Solfej Do Re Mi

    Başlatan sammeth1, 11.Ağustos.2016 00:36
    mi, safak, saz, solfej, turkusu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 482
    Son Mesaj : 11.Ağustos.2016 00:36
    yazar sammeth1  son yazılan Mesajı göster
  15. HOŞGELDİN KISA SAP NOTA DORE Mİ

    Başlatan golbas1, 03.Ağustos.2016 11:35
    dore, hosgeldin, kisa, mi, nota, sap
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,229
    Son Mesaj : 03.Ağustos.2016 11:35
    yazar golbas1  son yazılan Mesajı göster
  16. Bağlamanın ağırlığı tutuşu etkiler mi?

    Başlatan mmtilla, 01.Ağustos.2016 10:33
    airlii, balamanin, etkiler, mi, tutusu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 208
    Son Mesaj : 02.Ağustos.2016 11:20
    yazar KayaKorhan  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  17. UZUN HAVA SOLFEJ VE DO RE MÎ NOTALARI

    Başlatan AHMET TURAN, 30.Temmuz.2016 19:45
    hava, mi, notalari, solfej, uzun, ve
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 1,734
    Son Mesaj : 17.Şubat.2017 09:21
    Son yazan AHMET TURAN  son yazılan Mesajı göster
  18. Gule dersimdir gule erzincan do re mi solfej

    Başlatan tarhansinan, 27.Haziran.2016 12:09
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 2,982
    Son Mesaj : 17.Ağustos.2016 23:14
    yazar Musiki  son yazılan Mesajı göster
  19. Kısa sap ile elektro çalınabilinir mi ?

    Başlatan merdin, 25.Haziran.2016 12:22
    calinabilinir, elektro, ile, kisa, mi, sap
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 278
    Son Mesaj : 26.Haziran.2016 00:52
    yazar tanium57  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

Toplam 847 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor