• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: bir

Ara: Arama işlemi 0.03 saniye sürmüştür; 37 dakika önce.

    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2,670
    Son Mesaj : 30.Aralık.2016 18:37
    Son yazan KayaKorhan  son yazılan Mesajı göster
  1. Bir Kurşun Gibiydi Yar Bakışların

    Başlatan asder3458, 28.Eylül.2016 14:33
    bakislarin, bir, gibiydi, kursun, yar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 166
    Son Mesaj : 28.Eylül.2016 14:33
    yazar asder3458  son yazılan Mesajı göster
  2. Bir selam sal sabah olsun solfej

    Başlatan berkay12, 23.Eylül.2016 18:57
    bir, olsun, sabah, sal, selam, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 230
    Son Mesaj : 23.Eylül.2016 18:57
    yazar berkay12  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    B

  3. Saz bir türlü güzelce calamıyorum

    Başlatan baris1905385, 17.Eylül.2016 18:05
    bir, calamiyorum, guzelce, saz, turlu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 233
    Son Mesaj : 17.Eylül.2016 18:20
    yazar baris1905385  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  4. Bir Nefeslik Ömür

    Başlatan kadircanbay, 17.Eylül.2016 00:15
    bir, nefeslik, omur
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 134
    Son Mesaj : 17.Eylül.2016 13:16
    yazar bhdrmrcn  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 547
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 22:18
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 631
    Son Mesaj : 04.Eylül.2016 13:18
    yazar arsenik58  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 332
    Son Mesaj : 09.Eylül.2016 21:34
    yazar Musiki  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  5. Arkadaslar bir yardım edin lütfen :(

    Başlatan Prens1665, 29.Ağustos.2016 23:59
    arkadaslar, bir, edin, lutfen, yardim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 218
    Son Mesaj : 30.Ağustos.2016 09:57
    yazar Prens1665  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  6. Bu mezarda bir garip var (istek)

    Başlatan erodemo, 29.Ağustos.2016 11:34
    bir, bu, garip, istek, mezarda, var
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 302
    Son Mesaj : 06.Eylül.2016 20:54
    yazar Musiki  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  7. garipçe ( yol üstüne bir gül diktim )

    Başlatan ntan58, 26.Ağustos.2016 04:12
    bir, diktim, garipce, gul, ustune, yol
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 308
    Son Mesaj : 02.Eylül.2016 21:10
    yazar Musiki  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 312
    Son Mesaj : 20.Ağustos.2016 08:53
    yazar 24erz24  son yazılan Mesajı göster
  8. Bir Selam Sal Türküsü Notaları Çok Lazım ?

    Başlatan Tunahan25, 09.Ağustos.2016 15:59
    bir, cok, lazim, notalari, sal, selam, turkusu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,406
    Son Mesaj : 15.Ağustos.2016 18:46
    yazar sammeth1  son yazılan Mesajı göster
  9. UZUN İNCE BİR YOLDAYIM

    Başlatan uzman123, 16.Temmuz.2016 13:43
    bir, ince, uzun, yoldayim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 622
    Son Mesaj : 16.Temmuz.2016 13:43
    yazar uzman123  son yazılan Mesajı göster
  10. Yüce dağ başında yanar bir ışık

    Başlatan rewolwer, 04.Temmuz.2016 14:58
    basinda, bir, da, isik, yanar, yuce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 399
    Son Mesaj : 05.Temmuz.2016 13:08
    yazar rewolwer  son yazılan Mesajı göster
  11. Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık .

    Başlatan kadircanbay, 21.Haziran.2016 21:32
    basinda, bir, da, isik, yanar, yuce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 360
    Son Mesaj : 22.Haziran.2016 11:47
    yazar kadircanbay  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 237
    Son Mesaj : 12.Haziran.2016 22:23
    yazar bozlak0505  son yazılan Mesajı göster
  12. Uzun ince bir yoldayım türküsü

    Başlatan Sazge, 08.Haziran.2016 13:48
    bir, ince, turkusu, uzun, yoldayim
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 321
    Son Mesaj : 08.Haziran.2016 19:53
    yazar aydinDr  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    K

  13. Bir Güzelin Aşığıyım Eren'ler

    Başlatan kadircanbay, 03.Haziran.2016 22:19
    asiiyim, bir, erenler, guzelin
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 276
    Son Mesaj : 03.Haziran.2016 22:19
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  14. Uzun ince bir yoldayim

    Başlatan AyazBEy68, 29.Mayıs.2016 00:03
    bil, bir, ince, uzun, yoldayim
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 427
    Son Mesaj : 29.Mayıs.2016 08:16
    yazar aydinDr  son yazılan Mesajı göster
  15. bam telinde bir sıkınti var

    Başlatan ertankk, 21.Mayıs.2016 10:12
    bam, bir, sikinti, telinde, var
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 217
    Son Mesaj : 21.Mayıs.2016 10:14
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    SORU-CEVAP

  16. uzun ince bir yoladayım

    Başlatan ibrahimsen1, 17.Mayıs.2016 10:26
    bir, ince, uzun, yoladayim
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,977
    Son Mesaj : 17.Mayıs.2016 10:29
    yazar ibrahimsen1  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2,201
    Son Mesaj : 15.Mayıs.2016 09:38
    yazar edwanturo  son yazılan Mesajı göster
  17. bir teselli ver'i icra etmeye çalıştım

    Başlatan eray554, 14.Nisan.2016 13:33
    bir, calistim, etmeye, icra, teselli, veri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 584
    Son Mesaj : 14.Nisan.2016 13:33
    yazar eray554  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 503
    Son Mesaj : 14.Nisan.2016 10:54
    yazar serkanali2727  son yazılan Mesajı göster
Toplam 1129 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor