• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: bana

Ara: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

  1. melekler bana beste verdi

    Başlatan oyun22, 28.Temmuz.2016 23:22
    bana, beste, melekler, melerler, verdi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 293
    Son Mesaj : 28.Temmuz.2016 23:22
    yazar oyun22  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 280
    Son Mesaj : 17.Temmuz.2016 22:51
    yazar xcosby12  son yazılan Mesajı göster
  2. Biri var haram bana yardım

    Başlatan efsane25, 13.Şubat.2016 22:54
    bana, biri, haram, var, yardim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 208
    Son Mesaj : 13.Şubat.2016 22:54
    yazar efsane25  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 358
    Son Mesaj : 21.Ocak.2016 23:01
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  3. senden bana yar olmaz

    Başlatan yildirimbeyhan, 12.Ocak.2016 20:21
    bana, olmaz, senden, yar
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 521
    Son Mesaj : 13.Ocak.2016 17:33
    yazar turanto  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 242
    Son Mesaj : 07.Ocak.2016 22:12
    yazar yerkoylu_sazci  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Video"lar

  4. zuhalcan küs bana

    Başlatan hsynbl, 24.Aralık.2015 14:15
    bana, kus, zuhalcan
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 358
    Son Mesaj : 24.Aralık.2015 14:15
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  5. Ayriliktan söz Etme Bana istek

    Başlatan bandirmalikeko29, 05.Aralık.2015 22:32
    ayriliktan, bana, etme, istek, soz
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 196
    Son Mesaj : 08.Aralık.2015 19:05
    yazar bandirmalikeko29  son yazılan Mesajı göster
  6. Bana dönek demiş itin birisi

    Başlatan cenqo7535, 02.Aralık.2015 14:33
    bana, birisi, demis, donek, itin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 535
    Son Mesaj : 02.Aralık.2015 14:33
    yazar cenqo7535  son yazılan Mesajı göster
  7. Taşındı: HAYAT BANA GÜLECEKMİŞ NE ZAMAN

    Başlatan selcuk006, 01.Aralık.2015 11:40
    bana, gulecekmis, hayat, ne, zaman
    • Cevap: -
    • Görüntüleme: -
    Son Mesaj : 02.Aralık.2015 21:29
    yazar mow1122  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Anketler

  8. HAYAT BANA GÜLECEKMİŞ NE ZAMAN

    Başlatan selcuk006, 01.Aralık.2015 11:40
    bana, gulecekmis, hayat, ne, zaman
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 526
    Son Mesaj : 14.Aralık.2015 14:37
    yazar selcuk006  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  9. Bana medet senden olur efendim.

    Başlatan haydarkara, 30.Ekim.2015 00:42
    bana, efendim, medet, olur, senden
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 470
    Son Mesaj : 30.Ekim.2015 00:42
    yazar haydarkara  son yazılan Mesajı göster
  10. Bana gül diyorlar neme güleyim

    Başlatan S35, 11.Ekim.2015 23:44
    bana, diyorlar, gul, guleyim, neme
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 256
    Son Mesaj : 12.Ekim.2015 14:21
    yazar FaLcoN58  son yazılan Mesajı göster
  11. Zulkuf Bana bakan gozlerine

    Başlatan cyberattacker, 11.Temmuz.2015 01:16
    bakan, bana, gozlerine, zulkuf
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 159
    Son Mesaj : 11.Temmuz.2015 01:16
    yazar cyberattacker  son yazılan Mesajı göster
  12. Tekrar bir gün bana döneceksin İstek ACil :(

    Başlatan dynasty771, 21.Haziran.2015 22:01
    acil, bana, bir, doneceksin, gun, istek, tekrar
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 281
    Son Mesaj : 21.Haziran.2015 22:07
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 953
    Son Mesaj : 05.Haziran.2015 16:25
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  13. burda bana nie hiç cvp gelmiyor arkadaşlar

    Başlatan halil271945, 18.Mayıs.2015 19:54
    arkadaslar, bana, burda, cvp, gelmiyor, hic, nie
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 351
    Son Mesaj : 20.Mayıs.2015 00:09
    yazar halil271945  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  14. Mesut Dağlı - Sarıl Bana Sarılalım

    Başlatan suleyman42, 22.Nisan.2015 23:06
    bana, dal, dali, mesut, saril, sarilalim, sarl, sarlalm
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 629
    Son Mesaj : 22.Nisan.2015 23:06
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  15. Bir gün bana döneceksin istek acil

    Başlatan dynasty771, 18.Nisan.2015 21:09
    acil, bana, bir, doneceksin, gun, istek
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 388
    Son Mesaj : 19.Nisan.2015 09:40
    yazar baglamaci34  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  16. BEN BANA DÜŞMAN İSEM SENİN YÜZÜNDEN

    Başlatan suleyman42, 15.Nisan.2015 21:17
    bana, ben, duman, dusman, isem, sem, senin, senn, yuzunden
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 296
    Son Mesaj : 15.Nisan.2015 21:20
    yazar BOOT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  17. Yarim Derdini Ver Bana

    Başlatan porsuk, 08.Nisan.2015 16:30
    bana, derdini, ver, yarim
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 9,940
    Son Mesaj : 23.Haziran.2016 09:27
    yazar asikan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,881
    Son Mesaj : 26.Mart.2015 10:31
    yazar Murtaza66  son yazılan Mesajı göster
  18. az bana gonder

    Başlatan yerkoylu_sazci, 12.Mart.2015 14:23
    az, bana, gonder
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 675
    Son Mesaj : 13.Mart.2015 09:07
    yazar mow1122  son yazılan Mesajı göster
  19. Vay vay dünya (bugün bana bir hal oldu)

    Başlatan Kingsinan61, 20.Şubat.2015 22:32
    bana, bir, bugun, dunya, hal, oldu, vay
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 911
    Son Mesaj : 20.Şubat.2015 22:45
    yazar AhmetBastan  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  20. ****YAR BANA****

    Başlatan bybaskentli, 19.Ocak.2015 18:41
    bana, yar
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,728
    Son Mesaj : 27.Nisan.2015 21:07
    yazar GrKmKca  son yazılan Mesajı göster
Toplam 166 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor