• facebook
  • google plus
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Ara:

Tag: bağlama

Ara: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

  1. [FAYDALI] GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN ( Video-Solfej)

    Başlatan smokeramazan, 14.Şubat.2017 01:26
    bağlama, do re mi, gök girsin kızıl çıksın, grup göktürkler, kısa sap solfej, nota, smokeramazan
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 63
    Son Mesaj : 14.Şubat.2017 01:26
    Son yazan smokeramazan  son yazılan Mesajı göster
  2. Selamlar

    Başlatan ddavutcann, 28.Ocak.2017 00:24
    ankara, bağlama, uzunsap
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 71
    Son Mesaj : 28.Ocak.2017 00:24
    Son yazan ddavutcann  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 290
    Son Mesaj : 14.Ocak.2017 20:08
    Son yazan muhammedyahyabulut  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 374
    Son Mesaj : 28.Aralık.2016 22:03
    Son yazan Sazteli68  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 210
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:10
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  3. Sarı Gelin Kısa Sap Bağlama

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:08
    bağlama, kısa sap baglama, notaları, sarı gelin, saz, saz kursu, solfej
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 539
    Son Mesaj : 27.Aralık.2016 00:31
    Son yazan admin  son yazılan Mesajı göster
  4. Bana Medet kısa sap bağlama

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:07
    bana medet nota, bağlama, kısa sap baglama, notaları, saz, saz kursu, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 213
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:07
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  5. Zühtü Türküsü

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:06
    bağlama, kısa sap baglama, notaları, saz, saz kursu, turku, zuhtu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 261
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:06
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  6. Üflediler Söndüm Kısa sap bağlama

    Başlatan musaozcan, 26.Aralık.2016 21:03
    bağlama, nota, saz, saz kursu, üflediler söndüm
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 238
    Son Mesaj : 26.Aralık.2016 21:03
    Son yazan musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  7. Eklemedir Koca Konak TRT Kaydı

    Başlatan alicnyilmz, 28.Ekim.2016 09:22
    aydın, bağlama, bemol, buldan, çalım, diyez, eklemedir, kaydi, kaydı, koca, konak, saz, trt, turku
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 225
    Son Mesaj : 28.Ekim.2016 09:22
    yazar alicnyilmz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 198
    Son Mesaj : 16.Ekim.2016 20:33
    yazar smokeramazan  son yazılan Mesajı göster
  8. Sabahın Seherinde Kısa Sap Bağlama Solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:14
    baglama, balama, bağlama, doremi, kisa, nota, ötüyor kuşlar, sabahin, sabahın seherinde, sap, saz, seherinde, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 321
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:14
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  9. Ay Yüzlüm kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:08
    ay, ay yüzlüm, balama, bağlama, do re mi, kisa, nota, sap, saz, solfej, yuzlum
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 662
    Son Mesaj : 29.Eylül.2016 21:26
    yazar asder3458  son yazılan Mesajı göster
  10. Çeke Çeke kısa sap bağlama solfej

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:06
    balama, bağlama, ceke, çeke çeke, do re mi, kisa, nota, sap, saz, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 487
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:06
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  11. Minnet Eylemem Solfej Kısa Sap Bağlama Saz

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 23:04
    balama, bağlama, do re mi, eylemem, kisa, minnet, minnet eylemem, nota, sap, saz, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 461
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 23:04
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  12. Minnet Eylemem Solfej Kısa Sap Bağlama Saz

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 22:59
    balama, bağlama, do re mi, eylemem, kisa, kısa sap, minnet, minnet eylemem, nota, sap, saz, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 449
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 22:59
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  13. Minnet Eylemem Solfej Kısa Sap Bağlama Saz

    Başlatan musaozcan, 10.Eylül.2016 22:58
    balama, bağlama, do re mi, eylemem, kisa, kısa sap, minnet, minnet eylemem, nota, sap, saz, solfej
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 279
    Son Mesaj : 10.Eylül.2016 22:58
    yazar musaozcan  son yazılan Mesajı göster
  14. [FAYDALI] DİZ DİZE (Video-Solfej)

    Başlatan smokeramazan, 04.Eylül.2016 18:05
    44elmakurdu, bağlama, deniz toprak, diz dize, evimizin önünden, kısa sap, smokeramazan, solfej
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 594
    Son Mesaj : 04.Eylül.2016 23:01
    yazar Dilidin  son yazılan Mesajı göster
  15. İzmirde Bağlama almak için Tavsiye!!

    Başlatan rugan035, 25.Ağustos.2016 11:38
    almak, balama, bağlama, icin, izmirde, tavsiye
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 265
    Son Mesaj : 16.Şubat.2017 16:30
    Son yazan hoksi  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    ARIYORUM

  16. [FAYDALI] YARALAR BENİ (Video-Solfej)

    Başlatan smokeramazan, 01.Ağustos.2016 00:06
    bağlama, kısa sap, smokeramazan, solfej, yaralar beni
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 679
    Son Mesaj : 10.Ağustos.2016 11:41
    yazar bora00  son yazılan Mesajı göster
  17. [FAYDALI] EMRİ OLUR ( Video-Solfej )

    Başlatan smokeramazan, 15.Mayıs.2016 02:10
    44elmakurdu, bağlama, do re mi, emri olur, kısa sap solfej, smokeramazan
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 5,170
    Son Mesaj : 15.Mayıs.2016 18:58
    yazar aydinDr  son yazılan Mesajı göster
  18. ATATÜRK ÇOCUKLARI

    Başlatan katethra12, 09.Mart.2016 13:33
    ataturk, bağlama, cocuklari, cocukları, marş, nota, solfej
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 330
    Son Mesaj : 11.Mart.2016 13:21
    yazar katethra12  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Nota istek

  19. [FAYDALI] BİR ACI RÜZGAR ESİNCE (Video-Solfej)

    Başlatan smokeramazan, 28.Şubat.2016 10:33
    bağlama, bir acı rüzgar esince, hakan yeşilyurt, kısa sap solfej, leyli de leyli
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1,286
    Son Mesaj : 28.Haziran.2016 20:24
    yazar tarhansinan  son yazılan Mesajı göster
  20. ahmet kaya hani benim gençliğim nerde solfej

    Başlatan efsane25, 11.Ocak.2016 23:52
    ahmet, ahmet kaya hani benim gençliğim nota doremi, bağlama, benim, gencliim, hani, kaya, kısa sap bağlama kolay türküler, nerde, solfej
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 3,304
    Son Mesaj : 14.Ocak.2016 21:55
    yazar efsane25  son yazılan Mesajı göster
  21. İBRAHİM ERKAL - SEN ALDIRMA SOLFEJİ BURADA

    Başlatan efsane25, 05.Ocak.2016 19:58
    aldirma, bağlama, burada, erkal, ibrahim, kolay, kolay parcalar, kısa sap baglama, kısa sap solfej, sen, solfeji
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 631
    Son Mesaj : 08.Mayıs.2016 19:48
    yazar rikopaca  son yazılan Mesajı göster
Toplam 124 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor