peki 6-7 nota birbirine baðlantýlý olduðu zaman onlara nasýl ritim tutturacaðýz.özellikle zeybek türkülerinde buna çok denk geliyorum
inan58: CEVAP
![]()
Merhaba Dostlar !
Bilgisayarimin Arizalanmasindan vede islerimin yogunlugunda dolayi böylesi videolara ara vermistim. ilerliyen Zamanlarda eksik olan dersleri hazirliyip sizlere sunmaya calisacam. Calismalarinizda Basarilar dilerim.sevgilerle
RAPIDSHARE´den indirmek icin BURAYA TIKLAYIN
[youtube]6h0J1Es1f2Y[/youtube]
Dikkat
Resmi Hesaplarýmýz Lütfen Abone ve takip edin
Facebook Fan Sayfamýz
Youtube![]()
peki 6-7 nota birbirine baðlantýlý olduðu zaman onlara nasýl ritim tutturacaðýz.özellikle zeybek türkülerinde buna çok denk geliyorum
inan58: CEVAP
![]()
hocam derslerinizi ve paylaþýmlarýnýzý ilgi ile izliyorum belki önceki derslerinizde belirtmiþ olabilirsiniz ben kaçýrmýþ olabilirim ankara ve karaman kalýplarýnda örnek videoda yeni öðrenenler yada bu konuyu tam kavramaya çalýþanlar için þu konuyu belirtmek istedim an ka ra burda süreyi üçe bölersek an ka arasý süre, ka ra arasý sürenin 2 katý daha uzun sürede çalýnmalýdýr ka ra man kalýbýnda ise durum tam tersidir diðer kalýplarda ise iz mir iki eþit süre, a na do lu 4 eþit süre ,te ra zi, karaman kalýbýyla ayný þekilde ,hep si kalýbýnda ilk nota uzun diðeri yarý süresinde pý rýl kalýbýnda hepsinin tersi uygulanýr cebeci kalýbýda üç eþit sürede çalýnýr bu konunun önemli olduðunu belirtmek açýsýndan açýklama yapmak istedim affýnýza sýðýnarak çünkü notalarý deþifre etmede bu konu çok önemli ben hala bu konu üzerinde çalýþýyorum teorikte konuyu öðrendim ama uygulama alanýnda hala bazý zorluklar çekiyorum bu iþe gönül vermiþ tüm arkadaþlarým bu temel dersi kesinlikle atlamasýnlar nota öðrenmenin temeli ve icraasý burdan geçiyor arkadaþlar saygýlarýmla
ayata70 abi çok önemli bir noktayý ele almýþsýn biz yeni öðrenen yada öðrenmeye çalýþan arkadaþlar burada yayýnlanan nota kaðýdý ve notalarla baþbaþa kalýyoruz ve ne yapacaðýmýzý tam olarak bilmiyoruz keþke imkanýmýz olsada böyle her konuya daha çok sözlü olarak açýklamalar yapýlsa biz yeni öðrenen arkadaþlar için çok faydalý olur....
bu site hoþuma gitti inþallah kýsa sürede öðrenebileceðimi sanýyorum.þu parmaklarýmý bi açarsam olacak kulaðýma güneiyorum.selamlar