|
|||||||
| Do-Re-Mi makale (YAZI) NOTALAR Bu bölüm SADECE Do-Re-Mi nota PAYLAŞMAK İÇİN |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Dörtlük Üye
![]() Üyelik tarihi: 02.12.2010
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
FA SOL SOL SOL SOL FA FA Mİ SOL FA FA
SOL FA Mİ Mİ RE FA Mİ Mİ Mİ RE RE DO Mİ RE RE RE DO DO Sİ RE DO DO DO Sİ Sİ LA DO Sİ Sİ Sİ LA LA SOL DO LA LA LA LA LA LA DO RE RE DO LA DO Sİ Sİ SOL DO LA LA Mİ RE Mİ DO RE DO LA DO Sİ Sİ SOL DO LA LA
|
||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
Dörtlük Üye
![]() Üyelik tarihi: 15.12.2010
![]() |
la (üst boş) fa sol sol fa sol
sol fa mi sol fa fa fa mi re fa mi mi mi re mi do mi re re re do si la re si do do si la do si si Sİ LA Sİ SOL Sİ LA LA (tekrar çalarken geçiş=la sol la si do re mi fa(#))geçişten sonra ilk baştaki la yok tekrardan sonra ise LA(KARAR 5 KERE VUR) DO RE re do si la do si sol si la la mi re mi do re do si la do si sol si la la
|
||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
Dörtlük Üye
![]() Üyelik tarihi: 04.01.2011
![]() |
fa sol sol fa mi re fa miiii re re ree la(ince la) sol la faa sol sol fa mi re fa mii re re re reee///// (burdakiler ince) si(diyez)---do do do do si la do,(diyez) si si,do la sol la la la, la sol sol fa la solll sol fa mi re sol mi faaa fa mi mi re fa miii mi re re do mi re re ree re ree
|
||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: 30.03.2011
Tecrübe Puanı: 9
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bağlamada notalar aynıdır.uzun sap-kısa sap farketmez.aynı notaları kullanarak aynı türküyü hem kısa sapta hem de uzun sapta çalabilirsiniz.
|
||||
|
|
|
| Teşekkür edenler: |
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
Dörtlük Üye
![]() Üyelik tarihi: 03.12.2010
![]() |
bnm çaldığım doğrusu diye tahmin ediyorum veriyim size
saz bölümü 2x Fa sol sol fa sol sol fa mi sol fa fa sol mi re fa mi mi mi re do mi re re re si la re si do do si la do si si si la sol si la LA LA LA LA söz bölümü 2x do re re si la do si sol si la la mi re mi do re si la do si sol si la la 2. söz bölümü (saz bölümüyle aynı ) 1x Fa sol sol fa sol sol fa mi sol fa fa sol mi re fa mi mi mi re do mi re re re si la re si do do si la do si si si la sol si la LA LA LA şarkının çalınışı .. 2x saz, 2x söz , 1x 2. söz , 2x saz, böyle devam ediosunz her kıta için
|
||||
|
|
|
| Teşekkür edenler: | smokeramazan (18-06-2011) |
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
Dörtlük Üye
![]() Üyelik tarihi: 26.07.2011
![]() |
Uzun ince bir yoldayım bence şöyle:(koyu renkle gösterdiklerim lalar lami olacak yani normal la değil la mi ye basıp tüm tellere vurduğum(nasıl tarif edeceğimi bilemedim anca böyle anlatabildim :)
fa sol sol fa sol sol fa fa mi sol fa fa fa mi mi re fa mi mi mi re re do mi re re re do do si re si do do si si la do si si si la la sol si la la la la la la la (2 kez) Söze giriş: do re re DO Sİ LA (hızlı olacak burası Karaman kalıbı ile) do si si la la la la mi re mi do re do si la do si si la la la la fa sol sol fa sol sol fa fa mi sol fa fa fa mi mi re fa mi mi mi re re do mi re re re do do si re si do do si si la do si si si la la sol si la la la la la la la Not:Koyu renkle gösterdiğim fa lar fadiyez den alınacak diğeri normal. Fa sol sol fa sol sol fa fa mi sol fa fa fa mi mi re fa mi mi ![]()
Konu Lizans tarafından (06-01-2012 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||||||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 13.01.2011
Tecrübe Puanı: 5
![]() ![]() |
Bu normali: fa fa
Buda koyusu: fa fa.. umarım şimdi görebilmişsindir
|
||||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
Onaltılık Üye
![]() Üyelik tarihi: 02.05.2012
Nereden: Almanya / Köln
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
Slm Bozlak kardes, ben koyunun ne oldugunu biliyorum da.. yazida koyu fa göremedim.. ya sorun benim browser de (firefox) yada forum bana farkli gösteriyor..
senin yazinda farki görüyorum ama basdaki bölümlerde koyu yok ![]()
|
||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir, ince, notalari, remi, seklinde, uzun, yoldayim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.sazkursu.com/forum/do-re-mi-makale-yazi-notalar/8035-uzun-ince-bir-yoldayim-notalari-do-remi-seklinde.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| uzun sap baglama do re mi nota | This thread | Refback | 10-12-2012 15:30 | |